Friday, September 07, 2007

IN THE SPOTLIGHT

Light is meaningful only in relation to darkness, and truth presupposes error. It is these mingled opposites which people our life, which make it pungent, intoxicating. We only exist in terms of this conflict, in the zone where black and white clash.
Louis Aragon

Take a commonplace, clean it and polish it, light it so that it produces the same effect of youth and freshness and originality and spontaneity as it did originally, and you have done a poet's job. The rest is literature.
Jean Cocteau

For this film I wanted to test on what lights can contributes to the moods

lights1
Erik the gaffer for The Fragmented lit himself.... how bizarre?

In order for the light to shine so brightly, the darkness must be present.
Francis Bacon

lights2
The crew all ears to the gaffer who once lit the sets of ALIEN

You can't study the darkness by flooding it with light.
Edward Abbey

Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Martin Luther King, Jr.


.....
Under the Britannia's sun

Hassan Muthalib
Mr. Hassan Muthalib and his famous words "Kita Buat dia, Bukan Dia Buat Kita'" promoting a Malaysian Film in front of the Grand Odeon London to so called film makers

7 comments:

Anonymous said...

eh makan apa tu, dasatnya depan odeon lagi. eh macamana pak hassan ada dekat situ

kamal sabran said...

eh kamal, apsal rambut ko tak tumbuh2 ni? heheheh

Anonymous said...

wah2....bkn men best lg pkck lepak...jelez sgh huhuhu..rmbt pkck x tmbuh2??? hahahaha lwk r...

din said...

kamal, aku beraya kat manc jumpa satu doctor ni. siap berenti kerja, buat MA in film kat salford uni. gila siut...cita-cita nak jadik director. bini dia doctor gak, dia yang sponsor mamat ni study..passion beb..passion...

kamal said...

din kalo dah minat apa boleh buat....
anony ... kitorang layan en hassan otai tuu... kamal aku pun heran apasal rambut tak tumbuh... sebab selalu mandi hard water kut... kt london... air dia rasa cam air lonkang... sory geng lama tak online... london nie service tah hapa.. malaysia lagi gempak... internet sini kalo apply setahun baru dapat... so tunggu berita terbaru ... baru habis docu terbaru THE PATHFINDERS

camera loader said...

gua dah tengok lu punya filem, sedih gila, docu bila boleh tengok?

tumpanglalu said...

ada rakan2 kt kedah ni yg dah mmg dr dulu lg dok sebut "buleh aih, kita buat dia, bukan dia buat kita". pelik kan? coincidence maybe, yes?