Thursday, August 23, 2007

RECONNAISSANCE

Went around London with Herman to look for the 'aura' of 'the fragmented'...

"Make visible what, without you, might perhaps never have been seen".
Robert Bresson

recce1

I saw an ego

recce2

I saw a view

recce3

I saw an open door

recce4

..... and then I found a story to be told

10 comments:

nic said...

nice... how to get a copy? BRESSON... are u a big fan?

Anonymous said...

yo bro, write more pls n more pic pls

a'beng said...

sometimes we found more beyond what we seek

a' beng

makcik london said...

I heard your short film was screened at National Gallery, how was it? tell laaa

m.pasir said...

bro nie recce kan? tapi shot mmmp padat

kamal sabran said...

aku dengan firdaus semalam lepak ipoh...fuh

kamal said...

kamal..wah..wah best nyer korang aku sorang2 jer tak ada geng... sesapa yg baca nie nak buat geng lepak kt london email laa gua... raya nie dtg rumah... kamal rumah baru aku atas bumbung... betul2 sebelah mesjid... pening bini aku rumah pelik2 yg aku minat... artist laa katakan

kamal said...

nic, anon,abeng,mkcik dan n pasir pun dijemput nanti sambil makan ketupat, kita buat tayangan amal filem 'Tak melayu hilang di london, the fragmented dan four eyes any takers?

tauke wayang yg sunyi seni

kamal sabran said...

sapa kata aku tak teringin nak pi sana, ok la aku kumpul duit dulu,lepas tu aku bawa sekali rendang..kalo tak dapt raya thn ni.tahun depan oleh kut? heheheh

(in nothingness) said...

i love the photos