Friday, June 12, 2009

AKU RINDU

stbdlight

Pada naif keujudan hitam dan putihnya


soundrec

Pada lontaran gelombang dan getaran


lighthand

Pada NUR sifat dan pembayangan


lacing

Pada pendedahan zarah dan penggulungan masa


editshotlist

Pada percaturan jiwa dan aturan rasa


tracklayingeq

Pada nada 2 asyik yg bercanda


tracklaying

Pada peniruan dan keaslian


soundmix

Pada suara dan penyuaraan


editsplicing

Pada noktah kada' dan kadar


editstation

Pada yang hak dan penentuan


splicer

Pada percantuman dan percambahan


soundsheprton

Itu lah cinta dan kecintaan

8 comments:

kamal sabran said...

kalau hang rindu kali kepala ikan nasik kandaq....mai ipoh :)

kamalariffin said...

hahahahah rindu2... aku asyik sembang2 production sana sini... aku dah rindu sgt... tak sabar tapi satupun belum jalan.... silap2 aku jalan ke ipoh tuntut kari kepala ikan... atau cepat2 lari balik ke negara H1N1

Eskapisminda said...

when i grow up, i wanna be like u.

kamalariffin said...

Eskapis - kena tukar jantina :)
When i grow up, I wana be like TARZAN... sebab boleh kawan rimau

zafi said...

aiyooo tak baik ok cakap negara H1N1... well its not originate from this country pon :P hahahah defensive :P
nice entry though!

kamalariffin said...

zaf - bulan depan ada malaysian film week kat london turun laaa.... boleh jumpa artis hahahaha... pastu boleh beli tempe... kalo nak beli dvd murah film power2 pegi kedai plop depan odeon covent garden kedai paling akhir menuju ke arah soho

Pyanhabib said...

ooooo...menyepai kat kajang tu malam ye? apasal tak lapor diri? atau lapor diri tapi gua tak peduli, hah hah!

kamalariffin said...

bro lu artis gua marhain.... malu laa hahahah.... gua malam tuu batuk teruk.... gua duduk di kerusi akhir sebelah pintu... selepas lu marahkan en lee dan segala yb gua pun angkat kaki tak tahan berdandut dgn batuk nie lagipun perut gua belum diisi... ingat nak tunggu pak samad tapi jam tangan aku MATI menunjukkan angka 12 akupun lari.