Thursday, May 07, 2009

AKU ADA DI TANAH MELAYU

Assalamualaikum

Kawan2 aku menagih janji korang. Mana siapa yg nak belanja aku makan. Bila kasitau aku akan sampai :)


Kawan mu

Kamal Ariffin

15 comments:

Eskapisminda said...

Salam. Kalau ada tayangan Healer di Tanah Melayu untuk umum saya sangat berminat untuk menghadirinya.

kamalariffin said...

alhamdulilah ada juga org bermiat nk tengok filem saya. Insyaalah nanti kalau ada tayangan saya akan hebahkan satu dunia. Selamat berkenalan. Terima Kasih.

Nizam Arjuna said...

salam.
sy pun berminat.
kalau ada karya terbaru, panjang2kanlah..;-D

belanja makan?
best nih..(w/pun tk kenal u pun)
bolehla jgk join...hahaha ;P
(saja gurau2)

nizam (london)

zafi said...

selamat kembali

amer zaman said...

salam..
lama di sini?

Anonymous said...

wang mas!!!

Pyanhabib said...

selasa kamalsabran turun kl,
meh, kita kena teh!

kamalariffin said...

Assalamualaikum geng sorry gua balik ke bendang dan dusun petai.... internet agak payah di sana sebab tak ada apa2 kepentingan politik.... lagi pun aku syok tengok ikan pelaga bermain2 di parit syok dengar kambing mengembik... akupun hilang sebentar haaa now lets rock on

Nizam - tak kisah boleh join. kau kt london yaa kirim salam kat boris dan jgn lupa siram air mawar di pusara jade goody

Zafi - thanks dan tunggu aku akan heret kamal sabran kesana tak lama lagi... mamat tuu nak kena walap baru laju :) aku pun harap di walap aku jugak... supaya laju ;)

Amer _ gua lama sini sangat lama tunggu hingga angin barat daya bertiup lagi.

Anon _ wang mas???? tak paham?

Pyan - Laaa brooo gua baru balik dari kedah... korang punya msg niee bila punya selasa hahahahah... melepas laaaa

zafi said...

walap jgn tak walap! heret jgn tak heret.. kalau tak saya yg heret dua2!! :P take care

kamalariffin said...

hahahah zaf heret laaa kami. Kami rela nak jugak melompat di tepi bukit mengadap laut tuu... ada kedai tomyam tak?... sea food??? london kfc dah halal... aku pi cari kedai see food makan ngan kamal dulu kt penang tapi sampai pusing pulau pun tk jumpa.

zafi said...

kat penang tu ade je kedai seafood... kene pandai carik bro... hahhahahha nak tom yam meh sini... bisa diurus!!! :P
akan ku heret kalian ke bumi uk!! mari2... apa cerita?

lanterajiwa said...

salam.. kamal... aku ade bagi no phone kat email ko... kalo ko nak aku pos pon bole... email alamat kat kau...

kamalariffin said...

zaf- kamal s tak nak turun uk dia nak pegi bulan. aku tak sampai bulan jatuh ke awan pun dah cukup bagus

Meor- insyaalah nanti kita jumpa calling2lah yer

zafi said...

oh bulan ke? alang2 ke bulan kenapa tidak ke marikh ke pluto ke? jokes...
so bro u attach with univ dah ke?

kamalariffin said...

ZAF - gua ikut kamal sabran berjalanlah di muka bumi lihat dulu gunung yg menjulang tinggi.