Wednesday, April 01, 2009

TAYANGAN UMUM FILEM THE HEALER

TAYANGAN FILEM THE HEALER (PENAWAR) LFS COVENT GARDEN, LONDON. UK. 2HB APRIL 2009, BERMULA PUKUL 6PTG. TEMPAT DUDUK ADALAH TERHAD SILA DATANG AWAL. SILA HUBUNGI SAYA DI ALAMAT EMAIL SEPERTI DI SEBELAH UNTUK MENDAPATKAN TIKET.

11 comments:

lanterajiwa said...

salam... bro... bile nak buat tayangan kat malaya?

kamalariffin said...

Meor.... bulan depan aku sekeluarga akan balik ke Kajang dan lepas tu aku akan berkubang di Sungai Petani, nanti kita calling2lah... aku boleh kasi kau dvd. Kau tunjuklah pada kawan2 jiran2 abang2 adik2 kakak2... Tayangan umum tuu aku tak tau nak tayang kat mana... nak ajak kamal buat wayang pacak kt ipoh betul2 bawah pokok demontrasi tuuu :)

zafi said...

bro org sini tak nak bg dvd ke?

kamalariffin said...

zafi boleh..... boleh blah hahahah... ok email alamat nanti gua hantar.

kamal sabran said...

kita boleh tayang kat YKP, yayasan kesenian perak sekali ;)

buat khas untuk ko
pas tu ade presentation sekali
:)

lanterajiwa said...

Aku sokong sangat bangat cadangan Kamal Sabran ---- =)

gerektua said...

yeah tak sabar nk tengok...!

kamalariffin said...

hahahah korang buat aku malu jer...

Kamal kau nak tayang sana aku on jer kasi tau bila... aku akan balik insyaalah bujung bulan nie... aku kena transfer beta dulu kaa korang tak kisah kalo dvd? apa2 pun kamal sabran rocks :) semalam aku buat tayangan di rumah aku untuk kawan2 di london, menarik jugak reaksi diorang.

Meor lantera jiwa.... kamal tuu nak showcase musik dia tuu sebenarnya.... musik yg telah mengfilemfestivalkan kembali filem aku. :)

Gerektua aku pun tak sabar jugak nak jumpa korang

Korang jangan ada high hopes sangat ini filem suka2 saja.... aku takutkan org melayu islam akan marahkan aku bila tengok ini filem tapi orang putih sudah ganyang aku dulu... tah apa tah.

kamal sabran said...

dvd lagi baguih! sebab kita org low tech saja

nanti aku setkan dgn ykp :)

kamalariffin said...

ok gua no hal.... seperti org ngantuk diberikan bantal ;0 pantun tidur lagi

Miss Ira Bahador said...

pak cik nt nk tgk jugak hasil kerja pakcik buat filem ni...
huhuhu