Sunday, November 23, 2008

PRE-PRO-POST


Film maker tak berduit
Sebenarnya sudah kalah sebelum berjuang
Film maker tak berduit
Kata orang sudah menang sebelum berjuang
Film maker tak berduit
yang sebenarnya kalah kaaa menang..... rasanya tawar, payau , masam, masin, manis yang berperisa pahit.

Ya Q'dim Ya Daim Ya Ahad' Ya Wahid Ya Somad' aku memang sungguh tak layak dengan chobaan mu

2 comments:

kamal sabran said...

kamal hang ada masalah ka? bagitau la aku kot ada apa yang boleh ditolong. jagan la malu kita kawan kawan :)

tak da *duit tak pa tapi kena terus *do-it !

kamal said...

Kamal biasa laaa... aku ada idea.... tapi duit juga yg boleh bawa aku ke depan.... bila aku tepis kiri kanan... cuba cari tongkat utk jalan.... jalan aku dah tak lurus... tapi berjalan juga... sampai juga... tapi langkah kurang segak.

Aku shoot film ni dengan 35mm ingat nak balik ke print tapi gagal... semua kerana duit... proses akupun dah menyimpang... dah taraf video... semua kerana duit... lenses, location, lighting dan macam2 lagi... dan yg paling last niee laaa sound... banyak lagi laa problem.. tapi Kamal doa laaa supaya SOUND kau akan sampai ke ALEXANDER KORDA http://www.pinewoodgroup.com/gen/z_sys_typePPF.aspx?intPPFTypeId=3

org akan ingat aku melampau.... tapi memang melmpau lah aku