Sunday, July 29, 2007

CINEMA PARADISO


















Build It and They Will Come

The Beautiful souls that help me to materialize THE FRAGMENTED

CAST
Father SIMON de CINTRA
Daughter SOPHIE KINGSLEY
Mother MICHAEL STONISOVA
Lover ERIK BOSTEDT

CREW
Writer / Editor / Director MOHD KAMAL ARIFFIN
Exercutive Producer LES BLAIR
Producer / Camera Operator KERRY O’ BRIEN
Director of Photography STUART WOLPERT
Camera Assistant / Focus Puller SASHA COLLINGTON
Gaffer / Grip ERIK BOSTEDT
1st Assistant Director ALVARO DURAN
Production Manager NIRA KAMAL
Location Recce HERMAN ISHAK
Still Photographer MANSOR MUHAMMAD
Music ANNE CHMELEWSKY
Titles Design RASHIDIN AMRI
Location SHARIN and MASTURA

...And all the support from my family and friends

9 comments:

ain said...

Assalamualaikum

salam perkenalan ini buatan Malaysia ker?

kamalariffin said...

Waalaikumusalam

Saya ni melayu totok... buatan Malaysia laa kut

sudin said...

peminat filem

tuan tulis laa lagi... menarik jugak, macamana nak tengok filem One cold day, Four eyes dan the fragmented nie.. eh fragmented nie dah siap dah?

kamalariffin said...

apa yg saya tulis di dini adalah note utk diri sendiri... apa yg saya nak dapat... macam mana nak dapat.. dah dapat tak... kalau nak dapat camna.. kenapa tak dapat... perlu kaa dapat.. n so on.. kalau ada yg mendapat selain dari saya alhamdulilah..

kamal sabran said...

kamal & kamal pets control
bro, ko bila nak balik ni?
jom makan sate kajang , aku belanja!

kamal said...

silap laaa kamal n kamal cam g n g gilbert and george.... artis tah hapa tah... kamal next project aku TAK MELAYU HILANG DI LONDON tengah cari material... rasa cam dah jumpa

kamal sabran said...

hahaha aku dah dengaq dah lagu tema film hang tu, memang best la, masyuk gitu.
wah, aku tabik la dengan projek2 ko. mesti best experience bukan..kalau macam ni aku pun nak jadi hang punya actor la..hahahaha
*bila hang nak balik?

kamal lagi satu said...

o ya ka... aku tengah nak load kt sini tapi tak tau camna... biasala aku tak moden

liz said...

so this is a site for kamals? how bout for non Kamal? hello bro interesting... why stop there continue maa